Wat biedt Autorijschool QuaLitas nog meer!

Optimaal tegemoet komen aan de wensen en behoeften van mijn leerlingen vind ik erg belangrijk. Uiteraard is het praktisch niet haalbaar om dit altijd voor 100% in te vullen. Toch wil ik je aansporen om jouw specifieke wensen aan mij kenbaar te maken, omdat ik altijd serieus zal bekijken of en hoe ik je hierin tegemoet kan komen. Hieronder kun je lezen welke extra mogelijkheden er in iedergeval al zijn en bepalen in hoeverre dit voor jou belangrijk is.

Lestijden

Naast de flexibele lestijden van 60, 90 of 120 minuten, zijn ook de tijden waarbinnen je lessen kan volgen zeer ruim. Zo kun je op maandag t/m vrijdag lessen volgen tussen 8 uur in de ochtend en 10 uur in de avond en op zaterdag tussen 8 uur en 17 uur. Dit bied je meer ruimte om vóór of na je werk, school e.d. rijles te volgen en alles zonder extra kosten.

 

Alleen in de lesauto

Mogelijk vind je het vervelend als er nog een andere leerling op de achterbank meerijdt die eerst weggebracht moet worden. Of je vind het zelf door tijdgebrek lastig om eerst nog een tijdje met een andere leerling mee te moeten rijden, voordat je op jouw bestemming afgezet kan worden. Ook dan bied ik mogelijkheden om dit te voorkomen. Je rijdt dan altijd zelf direct vanaf je ophaaladres tot aan je afzetadres. Je bent nooit meer tijd kwijt dan de lesduur en hoef je je niet gespannen te voelen door de aanwezigheid van een andere leerling. Het enige wat ik in dit geval van jou vraag, om dit te kunnen realiseren, is een vroegtijdige planning van de lessen en geen of minimale last-minute wijzigingen. 

 
 
 

Ophalen/ wegbrengen

Het ophalen en wegbrengen kan van vanaf thuis, vanaf je werk of school, zolang de adressen maar binnen een afstand van 15 km vanaf Nootdorp vallen. Dit laatste is belangrijk, omdat ik binnen dit gebied inclusief het examengebied Rijswijk en Zoetermeer de rijlessen geef. Ook is er de mogelijkheid om bij de rijschoollocatie te starten en/of te eindigen met de rijles. Ik ben gevestigd in het centrum van Nootdorp, recht tegenover winkelcentrum de Parade. Goed te bereiken met het openbaar vervoer, buslijnen 60,61 en 62 en tramlijn 15.